СТРОИМ ВАШИТЕ МЕЧТИ

Обадете се днес: 0889 99 20 99

Проект „Приселци Residence“

Присенци Residence

Жилищен комплекс „Приселски ливади” се състои от четири еднофамилни къщи на два етажа, обединени в три самостоятелно стоящи къщи и парцел, разположен в една обща територия с контролиран достъп. Територията е оградена с масивна ограда. Общата площ на комплекса е 5 000 кв.м., разгърнатата застроена площ на къщите е 155 кв.м.. В непосредствена близост до комплекса има: магазин, кафене, бар, училище, аптека, бензиностанции и спирка на градски транспорт.

Характеристика на къщите: монолитна конструкция, стени – тухла с външна изолация, покрив – естествени керемиди. Дограма от PVC с двоен стъклопакет. Всяка къща е с парцел 700 кв.м. и с едно паркинг място близо до нея. Към парцела има прилежаща обща територия: алеи, тротоари, огради, паркинг за гости пред комплекса, плувен басейн, кът за почивка и отдих, градина барбекю, инжинерни системи и др.

Комплекс „Приселски ливади“ – предлага индивидуален комфорт, чист въздух и спокойствие. Отличава се с елегантни и стилни сгради, заобиколени от зеленина. Отдалечен от градския шум, идеално място за отдих и целогодишно живеене на цялото семейство. Разстояние до центъра на града Варна – 15км. Парцелът, на който се намира комплекса, е разположен в живописна местност – от страна на един леко наклонен хълм с естествени храсти и дървета; в непосредствена близост до пътя Камчия – Варна – Златни пясъци- дава възможност за бързо придвижване до центъра на града и курортите на Северното Черноморие (Камчия, Слънчев ден, Св. Св. Константин и Елена, Златни пясъци, Кранево, Албена)

Въпреки голямото разнообразие от предложения на пазара на недвижими имоти, къщите в комплекс „Приселски ливади“ са уникален по вид продукт. Тяхната уникалност се дължи на няколко фактора. На първо място е местоположението на комплекса:      комбинирана близост на град Варна с прогресивно развиващите се курортни селища: Камчия и Шкорпиловци. Тишина и спокойствие на извънградската къща, морски климат, близостта на гората, с която граничи комплекса. Позицията и наклонът на парцела осигурява живописна панорама.

На второ място, напълно завършените дейности по благоустройството и инфраструктурата на парцела, екстериор на къщите, озеленяване. В къщите постъпва питейна вода, която идва директно от кладенец, който пълни  резервоара за съхранение на водата на комплекса, изградена е система за оттичане на водата след дъжд и канализационна система. Озеленяването на парцела е постигнато чрез средиземноморска растителност. Има оборудвана и система за автоматично поливане. Пътеките в комплекса са засипани с чакъл, а тротоарните части покрити със специални плочки.

На трето място, жилищен комплекс „Приселски ливади“ завладява с интересен архитектурен дизайн. Местоположението на къщите гарантира максимален достъп на дневна светлина. Архитектурният ансамбъл на сградите следва възрожденски стил. Планировката на всички къщи е почти еднаква. На първия етаж се намира „дневна” и „кухня”. Тук са разположени: коридор, баня за гости, килер (гардеробна), кухня, трапезария и дневна, която е обединена в едно пространство. За по-голям комфорт на обитателите на къщата е направена камина. Дневната е ориентирана на югоизток и има достъп до слънчева тераса. Разпределението на втория етаж на къщата: родителска спалня с просторна баня, гардеробна и тераса, детска стая с тераса, втора баня и спалня за гости. От прозорците на къщата се открива невероятна гледка.

Довършителните работи са направени на ниво „лукс”.

Следващото важно предимство на комплекс „Приселски ливади“ се явяват довършителните работи, които са направени на ниво „лукс“. Всички съставни решения за интериора – мебели, осветителни тела, бани и тоалетни са направени от професионален екип от дизайнери. Първият етаж на къщите е изцяло оборудван: баня за гости, коридор, килер (гардеробна), хол и кухненски бокс, стълбите към втория етаж. На втория етаж: родителската спалня, гардеробна (вграден гардероб) и двете бани. В баните са монтирани вани и душ кабини от водещи производители (Vidima, Ideal, Roca). Във всяка стая има изходи за телефон, сателитна телевизия, Интернет, аларма, COT. Къщите се отопляват с климатична инсталация DAIKIN (Япония) или Hitachi (Япония), както и камина в центъра на залата.

 Приселци Residence таблица