СТРОИМ ВАШИТЕ МЕЧТИ

Обадете се днес: 0889 99 20 99
Хоум Трейд

Описание: 

Хоум Трейд

Представяме ви нашия нов проект: “Хоум трейд”, находящ се в най-големия квартал на гр. Варна и в същото време един от най-обновените и развиващи се райони за живеене в морската столица, а именно кв. Владиславово. Ситуирана на прекрасно място, сградата ще бъде изцяло обгърната от нови и модерни строителства, на пешеходно разстояние от прекрасен парк, училища, детски градини и големи търговски вериги.

Проектът е разгърнат в две сгради по шест етажа, които са разположени по начин, осигуряващ максимален фронт за благоприятно разположение на апартаментите спрямо географските посоки така, че да осигуряват максимален комфорт на живот. Вътрешното им разпределение е изключително функционално без никакви скосове или неправилни форми. Предлагаме ви избор от едностайни, двустайни и тристайни жилища с отлични параметри, търговски обект, както и открити и подземни паркоместа и гаражи.

Жилищните сгради ще бъдат изпълнени по най-съвременни способи с водещи в качеството производители на строителни материали, съгласно последните изисквания и нормативи за устойчивост, топлоизолация и пригодност за живеене.

Разпределение: 

Одобрени идейни проекти – 22.02.2022 /очаква се разрешение за строеж – май-юни 2022 г./

Разрешение за строеж: В сила от 01.07.2022г.

Старт на строителството: Август 2022 г.

Предвиден срок за строителство – 24 месеца.

Местоположение: