СТРОИМ ВАШИТЕ МЕЧТИ

Обадете се днес: 0889 99 20 99

Варна Трейд Инвест /Автотрейд2/

Варна трейд инвест

Описание: 

Представяме ви нашия нов проект: “Варна трейд инвест” (Автотрейд2), ситуиран непосредствено до „Хоум трейд”(Автотрейд1), находящ се в най-големия квартал на гр. Варна и в същото време един от най-обновените и развиващи се райони за живеене в морската столица, а именно кв. Владиславово. Ситуирана на прекрасно място, сградата ще бъде изцяло обгърната от нови и модерни строителства, на пешеходно разстояние от прекрасен парк, училища, детски градини и големи търговски вериги.

Проектът е разгърнат в една сграда на десет етажа, които са разположени по начин, осигуряващ максимален фронт за благоприятно разположение на апартаментите спрямо географските посоки, така че да осигуряват максимален комфорт на живот. Вътрешното им разпределение е изключително функционално без никакви скосове или неправилни форми. Предлагаме ви избор от едностайни, двустайни и тристайни жилища с отлични параметри, търговски обект, както и открити и подземни паркоместа и гаражи.

Жилищната сграда ще бъде изпълнена по най-съвременни способи с водещи в качеството производители на строителни материали, съгласно последните изисквания и нормативи за устойчивост, топлоизолация и пригодност за живеене.

Разрешение за строеж: Очаква се в началото на 2024 г.

Старт на строителството: Началото на 2024 г.

Предвиден срок за строителство – 30 месеца